Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το
βούτυρο. Διαχωρίζουμε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια. Προσθέτουμε το
γάλα και μετά έναν -έναν τους κρόκους, συνεχίζοντας να χτυπάμε. Αδειάζουμε μέσα
το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ
και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το τυρί, το ζαμπόν και ανακατεύουμε ελαφρά.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την προσθέτουμε στο μίγμα. Αδειάζουμε το
μίγμα σε ένα καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 180- 200 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.