Εκτέλεση: Αδειάζουμε
σε ένα μπολ το αλεύρι. Προσθέτουμε το αλάτι, το αυγό, το βούτυρο και ζυμώνουμε.
Αφού ζυμώσουμε καλά, βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά. Την ανοίγουμε με
τον πλάστη και την βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Την τοποθετούμε ξανά στο
ψυγείο για άλλα 30 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 3 αυγά. Έπειτα προσθέτουμε το
γάλα, το πιπέρι, το ζαμπόν και το τυρί. Τέλος, αδειάζουμε το μίγμα με τα αυγά
μέσα στο ταψί με την ζύμη. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 45 λεπτά.
|