Υλικά:
2 μπούτια κοτόπουλου
4-5 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κέτσαπ, την ρίγανη, το μπαχάρι, το αλάτι, το πιπέρι το μοσχοκάρυδο και το λάδι. Αλείφουμε καλά τα μπούτια κοτόπουλο με την σάλτσα και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 45 λεπτά.