Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, το αλεύρι και το αλάτι με το σύρμα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο λάδι και μόλις κάψει καλά, αδειάζουμε μέσα μια γεμάτη κουτάλα από το μίγμα μας. Όταν αρχίσει να ξεκολλάει γύρο γύρο από το τηγάνι την γυρίζουμε και την αφήνουμε να ψηθεί για μισό λεπτό. Στην κρέπα μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε (π.χ.: ζαμπόν, γαλοπούλα, κοτόπουλο, τυρί, μανιτάρια, πιπεριά.), να τα τυλίξουμε με την κρέπα και να την ψήσουμε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 180 – 200 βαθμούς. Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κρέμα γάλακτος μέσα και επάνω στην κρέπα. |