home όροι χρήσης προστασία δεδομένων επικοινωνία sitemap english
StoPikaiFi.gr - Συνταγές, Ομορφιά, Οικιακά  
  Συνταγές   Ομορφιά   Οικιακά  
Αρχική Συνταγές
 

Μοσχαράκι κοκκινιστό

 
   
Bookmark and Share


Υλικά:

700gr μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια

4 ντομάτες, πολτοποιημένες

90gr ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 ποτήρι νερό

4-5 κλωναράκια γαρύφαλλο

1 ξυλάκι κανέλα

4-5 κόκκους μπαχάρι

2 δαφνόφυλλα - προαιρετικά



 
 
 
Οδηγίες

Εκτέλεση:

Σε μια χύτρα, σοτάρουμε πολύ καλά το μοσχαράκι με το ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε. Σβήνουμε με την ντομάτα και προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ, το νερό, την ζάχαρη, το πιπέρι, το αλάτι, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και το μπαχάρι. Σκεπάζουμε την χύτρα, χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να βράσει για 45-50 λεπτά. Αφού τελειώσει ο χρόνος βρασίματος, ανοίγουμε την χύτρα και εάν το φαγητό μας έχει αρκετό ζουμάκι, το αφήνουμε να συνεχίσει να βράζει για αλλά 10 λεπτά με ανοιχτή την κατσαρόλα για να πήξει η σάλτσα του. Μπορούμε να το σερβίρουμε με κριθαράκι, ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.



Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πως κόβουμε διάφορα λαχανικά και μυρωδικά.

http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp






 
  Σχόλια   (0)  
 
  Αξιολόγηση  
1,0 (24)
 
  συνδεθείτε εδώ για να σχολιάσετε
 
 
SOCIAL NETWORKING
 
   
 
 
 
Συνταγές Ομορφιά Οικιακά
 
     
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future   Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future