|
|
|
|
|
|
|
|
Υλικά: 2 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 σφηνάκι κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τις μπριζόλες με
το θυμάρι, τον κόλιανδρο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι. Τρίβουμε καλά τις
μπριζόλες με τα χέρια μας για να κολλήσουν καλά τα μυρωδικά επάνω τους. Παίρνουμε ένα τηγάνι, αδειάζουμε μέσα το
ελαιόλαδο και μόλις κάψει καλά, προσθέτουμε τις μπριζόλες. Τις ψήνουμε για
περίπου 15 λεπτά, γυρίζοντας τες κάθε 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα
και να ψηθούν καλά και στο εσωτερικό τους. Σβήνουμε 2 λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο
χρόνος ψησίματος με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Πριν τις σερβίρουμε, τις βάζουμε σε μια
πιατέλα και τις αφήνουμε για 5 λεπτά να ξεκουραστούν.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOCIAL NETWORKING |
|
|
|
|
|
ακολουθήστε μας στα social media |
|
|
|
|
|
|
|
|