Εκτέλεση:
Σε ένα ταψί, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την ντομάτα, το ψωμί, το λουκάνικο και την φέτα και ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε, με το σύρμα, τα αυγά μαζί με το γάλα, το αλεύρι, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με το μίγμα αυγού τα υλικά που έχουμε τοποθετήσει μέσα στο ταψί. Προσθέτουμε από πάνω την τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε στους 200-220 βαθμούς για 1 ώρα.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πως κόβουμε διάφορα λαχανικά και μυρωδικά.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp
|