Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά, το γάλα, την ντομάτα, το αλεύρι, το τυρί, το πιπέρι, και το αλάτι.
Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε το λάδι με το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε την πιπεριά και ξανασοτάρουμε για λίγο.
Αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι το μίγμα μας και το αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 15- 20 λεπτά.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πως κόβουμε διάφορα λαχανικά.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp |