Υλικά:
1500-2000gr πατάτες χονδροκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από μισό πορτοκάλι
Χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε ένα ταψί αδειάζουμε της πατάτες.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, την μουστάρδα, το πιπέρι, το αλάτι, την ρίγανη και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 1 ½ ώρα.