Διαλύουμε την μαγιά σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο, το αλάτι και την μαγιά. Ζυμώνουμεπροσθέτονταςλίγο νερό ακόμη. Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακιά και να μην κολλάει στα χέρια. Εάν κολλάει προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Εάν είναι πιο σφιχτή βάζουμε λίγο νερό. Την αφήνουμε για 1-2 ώρες να φουσκώσει. Έπειτα την ζυμώνουμε ξανά για 1-2 λεπτά, πλάθουμε ένα φραντζολάκι, την βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και την χαράζουμε από πάνω με ένα μαχαίρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούςτο βάζουμε μέσα και το αφήνουμε για 40 λεπτά να φουσκώσει. Έπειτα δυναμώνουμε τον φούρνο στους 180-200 βαθμούς και ψήνουμε για 1 ώρα.