Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το νερό. Προσθέτουμε τις πατάτες, το καρότο, τα κολοκύθια, το κουνουπίδι , το σέλερι, το κρεμμύδι, το λάδι, το πιπέρι, το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτά. Αφού βράσουν, βγάζουμε τα λαχανικά, τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα να βράσουν για άλλα 5 λεπτά και η σούπα μας είναι έτοιμη.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πως κόβουμε διάφορα λαχανικά και να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά κρουτόν.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp |