Υλικά:
400gr ταλιατέλες βρασμένες
300gr τυρί ημίσκληρο, τριμμένο
200gr μανιτάρια, τεμαχισμένα
100gr κρέμα γάλακτος
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
6-8 φέτες ζαμπόν
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα ταψί, στρώνουμε τις βρασμένες ταλιατέλες. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τα τεμαχισμένα μανιτάρια και το ζαμπόν και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και στρώνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς βράζουμε μακαρόνια. http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp