Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αδειάζουμε το αλεύρι, το νερό, το λάδι, το ξύδι και το αλάτι.
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί και αφήνουμε την ζύμη μας στην άκρη να ξεκουραστεί.
Σε ένα άλλο μπολ τεμαχίζουμε την φέτα και προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, τον άνιθο, το λάδι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Παίρνουμε την ζύμη μας και ανοίγουμε δύο φύλλα με τον πλάστη. Βάζουμε το ένα φύλλο στο ταψί, αδειάζουμε από πάνω την γέμιση , κλείνουμε από πάνω με το άλλο φύλλο και το αλείφουμε με 2-3 κουταλιές της σούπα λάδι. Ψήνουμε στους 180 – 200 βαθμούς για 1 ½ ώρα. |