Εκτέλεση:
Διαλύουμε την μαγιά σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μισή ποσότητα από το αλεύρι με την μαγιά. Σταδιακά προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι. Ζυμώνουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακιά και να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε για 1-2 ώρες να φουσκώσει. Έπειτα την ζυμώνουμε ξανά για 1-2 λεπτά επάνω στον πάγκο. Την ανοίγουμε με τα χέρια, τρίβουμε από πάνω την φέτα και την διπλώνουμε. Ζυμώνουμε ξανά επάνω στον πάγκο για να ενσωματωθεί η φέτα με την ζύμη. Φτιάχνουμε ένα φραντζολάκι και το βάζουμε επάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Εάν θέλουμε πασπαλίζουμε από πάνω με λίγο σουσάμι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 70 βαθμούς, το βάζουμε μέσα και το αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει. Έπειτα δυναμώνουμε τον φούρνο στους 180-200 βαθμούς και ψήνουμε για 1 ώρα. |