|
|
|
|
|
|
|
|
Υλικά: 3-4 φύλλα
μαρουλιού ψιλοκομμένα 3-4 φύλλα λόλα
ψιλοκομμένη ½ ξινόμηλο 1 αβοκάντο 1 σφηνάκι μηλόξυδο 2 κουταλιές της
σούπας πετιμέζι 1 κουταλιά της
σούπας ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Λίγα καρύδια Λίγο κουκουνάρι
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το μαρούλι, την λόλα, το
αβοκάντο και το ξινόμηλο. Αδειάζουμε τα ψιλοκομμένα υλικά σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα καρύδια, το κουκουνάρι, το μήλοξυδο, το πετιμέζι, το ελαιόλαδο
και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOCIAL NETWORKING |
|
|
|
|
|
ακολουθήστε μας στα social media |
|
|
|
|
|
|
|
|