Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού σε λίγο νερό και έπειτα την στραγγίζουμε καλά. Αδειάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά και προσθέτουμε λίγη από την ψίχα του ψωμιού, λίγο ελαιόλαδο και τα χτυπάμε όλα μαζί. Προσθέτουμε λίγο χυμό λεμονιού και ξαναχτυπάμε. Συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μπλέντερ σε σιγανή ταχύτητα το ελαιόλαδο, την ψίχα και τον χυμό λεμονιού. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί, προσθέτουμε ελαιόλαδο, ψίχα ψωμιού ή χυμό λεμονιού, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
|