Εκτέλεση: Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό και
προσθέτουμε μέσα το ζαχαρούχο γάλα, όπως είναι με την συσκευασία του, απλά
αφαιρώντας πρώτα την ετικέτα του. Το αφήνουμε να βράσει για 3 με 3,5 ώρες
προσθέτοντας ζεστό νερό κάθε λίγο, ώστε να έχει πάντα νερό η κατσαρόλα. Έπειτα,
το αφήνουμε στην άκρη για λίγο να κρυώσει. Στη συνέχεια βγάζουμε το ζαχαρούχο
γάλα από την κατσαρόλα, ανοίγουμε την συσκευασία, αδειάζουμε το περιεχόμενο του
σε ένα μπολ, το ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και η καραμέλα μας είναι έτοιμη.
Την αδειάζουμε σε ένα βάζο και την διατηρούμε στο ψυγείο για περίπου 10
μέρες. |