Εκτέλεση: Πλένουμε πολύ καλά το αγγούρι ή τα
αγγουράκια. Τα σκουπίζουμε προσεκτικά, ώστε να φύγει κάθε ίχνος υγρασίας, με
μία πετσέτα ή χαρτί κουζίνας. Τα τυλίγουμε ένα -ένα ολόγυρα με μεμβράνη και τα
τοποθετούμε στο ψυγείο. Κάθε φορά που θέλουμε να κόψουμε αγγούρι για την σαλάτα
μας, ξετυλίγουμε ένα μέρος της μεμβράνης, κόβουμε ένα κομμάτι και το
ξανακλείνουμε προσεκτικά. Θα διαπιστώσετε ότι τα αγγουράκια
σας θα διατηρηθούν έτσι φρέσκα για πολύ περισσότερες μέρες!
|