Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ που κλίνει πολύ καλά αδειάζουμε μέσα το τσίπουρο. Με μια οδοντογλυφίδα τρυπάμε σε διάφορα σημεία τα μανταρίνια, το πορτοκάλι και τα βάζουμε μέσα στο μπολ με το τσίπουρο. Κλείνουμε καλά το μπολ και τα αφήνουμε σε ένα σημείο του σπιτιού για περίπου 3 εβδομάδες. Έπειτα ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας την ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά. Βγάζουμε τα μανταρίνια και το πορτοκάλι από το τσίπουρο, αδειάζουμε μέσα το σιρόπι ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμο. |