Εκτέλεση:
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί. Αδειάζουμε στο μίξερ τη ζάχαρη, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε το μίγμα μας σε ένα χαμηλό ταψάκι. Σπάμε τα καρύδια από πάνω και ανακατεύουμε απαλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 – 170 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι το μπεν μαρί.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis/Bain-Marie.asp |