|
|
|
|
|
|
|
|
Υλικά: 500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250gr ελαιόλαδο 100gr μαύρη ζάχαρη 120gr κόκκινο κρασί 50gr σουσάμι 1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο 1-1 ½ κουταλιά της σούπας κανέλα ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα 1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν
πάουντερ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο με
την ζάχαρη και το κρασί για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το γαρύφαλλο, την κανέλα,
το σουσάμι, το αλεύρι, το μπέϊκιν πάουντερ, την σόδα και το μισό αλεύρι και
συνεχίζουμε να τα χτυπάμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και
συνεχίζουμε να τα χτυπάμε. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα
βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς για 30 λεπτά.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOCIAL NETWORKING |
|
|
|
|
|
ακολουθήστε μας στα social media |
|
|
|
|
|
|
|
|