Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το κονιάκ και ξαναχτυπάμε για λίγα λεπτά. Αδειάζουμε το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα και τα ζυμώνουμε. Προσθέτουμε λίγο λίγο το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σα προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 30 λεπτά.
|