|
|
|
|
|
|
|
|
Υλικά: 200gr
βούτυρο μαλακό 110gr άχνη 50gr ελαιόλαδο 50gr γάλα 420gr
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του
γλυκού μπέϊκιν πάουντερ 2 αυγά 1 κουταλάκια του
γλυκού κανέλα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ αδειάζουμε το ελαιόλαδο,
το γάλα, το αυγό και τα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Προσθέτουμε το βούτυρο,
την άχνη, το μπέϊκιν
πάουντερ,
το αλεύρι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Αφού τα ζυμώσουμε καλά βάζουμε την ζύμη
για 1 ώρα στο ψυγείο. Έπειτα πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και
τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε από πάνω με λίγο αυγό και τα
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
150-160 βαθμούς για 30 λεπτά.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOCIAL NETWORKING |
|
|
|
|
|
ακολουθήστε μας στα social media |
|
|
|
|
|
|
|
|