Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Αδειάζουμε το μισό αλεύρι και ξαναχτυπάμε για λίγο. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Αδειάζουμε μέσα τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας. Σε ένα ταψί με λαδόκολλα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε απόσταση το ένα με το άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 40-45 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν). Τους βγάζουμε από το φούρνο και τους αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσουν. Τους ραντίζουμε με το ροδόνερο ή το ανθόνερο και τους βουτάμε σε ένα μπολ με άχνη.
|