Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα και μόλις πάει να βράσει το αδειάζουμε επάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη. Προσθέτουμε στη λιωμένη σοκολάτα το ρούμι, τα καρύδια και τα σπασμένα μπισκότα. Αδειάζουμε μέσα στο μίγμα, το βούτυρο με την άχνη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε μια φόρμα στρώνουμε μια μεμβράνη και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Κλείνουμε καλά την μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 3 - 4 ώρες.
|