|
|
|
|
|
|
|
|
Υλικά: 400gr κουβερτούρα 250gr γάλα πλήρες 400gr κρέμα γάλακτος Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το
γάλα. Πριν βράσει, το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα και
ανακατεύουμε καλά, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο
μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί και την
αδειάζουμε στο μίγμα της σοκολάτας, ανακατεύοντας καλά. Προσθέτουμε το ξύσμα
πορτοκαλιού, τα ανακατεύουμε όλα καλά και μοιράζουμε το μίγμα σε ποτήρια ή
μπολάκια. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOCIAL NETWORKING |
|
|
|
|
|
ακολουθήστε μας στα social media |
|
|
|
|
|
|
|
|