Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε λίγο κρύο νερό για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ζεσταίνουμε μια κούπα κρέμα γάλακτος και πριν βράσει ανακατεύουμε μέσα την ζελατίνη. Αδειάζουμε το μίγμα στην τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγύ και την ανακατεύουμε με το μίγμα σοκολάτας. Κόβουμε μέσα τις φράουλες σε μικρά κομμάτια. Μοιράζουμε την μούς σε ποτήρια. Την βάζουμε στο Ψυγείο για 3-4 ώρες.
|