Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το νερό. Φτιάχνουμε μια ζύμη και την ανοίγουμε με τον πλάστη. Κόβουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τρυπάμε το κάθε μπισκότο με ένα ξυλάκι και τα ψήνουμε στους 50 βαθμούς για 2 ώρες. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε για 1 ώρα να κρυώσουν καλά. Αφού κρυώσουν τα βάφουμε με νερομπογιές σε ότι χρώμα θέλουμε. Μπορούμε να βάλουμε λίγη κόλα και να ρίξουμε χρυσόσκονη η γκλίτερ. Στην τρύπα που κάναμε πριν τα ψήσουμε περνάμε μια κορδέλα.
( Προσοχή! Δεν τρώγονται, είναι μόνο για διακόσμηση! ) |