Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αδειάζουμε το αλεύρι, το ζαχαρούχο γάλα, την ζάχαρη, τους ξηρούς καρπούς, το μπέϊκιν πάουντερ και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Βουτάμε τα μπισκότα στην σοκολάτα μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο. Τα αφήνουμε να σταθεροποιηθούν για 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι το μπεν μαρί.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis/Bain-Marie.asp |