Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε λίγο κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη. Σε ένα μπολ αδειάζουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο από το ζεστό γάλα. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το υπόλοιπο γάλα. Προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε καλά να διαλυθούν. Αδειάζουμε το μίγμα σε ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Βγάζουμε από το ψυγείο και σερβίρουμε με μέλι.
|