Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό. Σε ένα κατσαρολάκι, αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη. Μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθούν. Αποσύρουμε από την φωτιά το μίγμα και το αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσει. Βάζουμε το κατίκι στο μπλέντερ, προσθέτουμε λίγο από το μίγμα της κρέμας γάλακτος και το χτυπάμε ώστε να γίνει ομοιογενές. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπλέντερ στο μίγμα της κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο, για περίπου 4 ώρες. Το σερβίρουμε με λίγο μέλι. |