Εκτέλεση: Χτυπάμε στο
μπλέντερ τα καβουρντισμένα φουντούκια μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε την
σοκολάτα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ
ανακατεύουμε την λιωμένη σοκολάτα με το κακάο, την άχνη, το βούτυρο, το
ζαχαρούχο γάλα και τα τριμμένα φουντούκια. Αδειάζουμε την πραλίνα φουντουκιού
σε ένα βάζο και την διατηρούμε για 3 εβδομάδες στο ψυγείο.
Στο
παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι
το μπεν μαρί.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp
|