Εκτέλεση:
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Αδειάζουμε τους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς μέσα στην σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το μίγμα τις σοκολάτας σε ένα χαμηλό ταψάκι με λαδόκολλα αδειάζουμε το μίγμα. Αν θέλουμε, βάζουμε από πάνω λίγο τρίμμα από τους ξηρούς καρπούς. Την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 2-3 ώρες να σταθεροποιηθεί. Αφού κρυώσει την κόβουμε σε κομματάκια.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι το μπεν μαρί.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis/Bain-Marie.asp
|