Εκτέλεση: Τρίβουμε καλά
τα μπισκότα στο μπλέντερ. Βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα σε ένα μπολ και τα
ανακατεύουμε με την κρέμα τυρί. Βάζουμε το μίγμα για 3 ώρες στο ψυγείο να
σφίξει. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί. Έπειτα πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα
βουτάμε μέσα στην λιωμένη σοκολάτα, στην τρούφα και τα ακουμπάμε σε ένα ταψί με
λαδόκολλα. Τα αφήνουμε για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου να σταθεροποιηθεί η
σοκολάτα.
Στο
παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι
το μπεν μαρί.