Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φλούδες μανταρινιού με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τις λιώνουμε με ένα πιρούνι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τις φλούδες μανταρινιού. Πλάθουμε μπαλάκια και τα βουτάμε σε άχνη, σε κακάο ή σε λιωμένη κουβερτούρα.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι το μπεν μαρί.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis/Bain-Marie.asp |