Εκτέλεση: Λιώνουμε την
σοκολάτα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα φυστίκια με την άχνη και
τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Βάζουμε το μίγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο
να σταθεροποιηθεί για λίγο. Το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε μικρά
μπαλάκια, τα βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα και τα ακουμπάμε σε μία λαδόκολλα.
Έπειτα, τα αφήνουμε για 1-2 ώρες να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς
λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι το μπεν μαρί. http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis.asp |