Εκτέλεση:
Λιώνουμε της σοκολάτες, την κάθε μια ξεχωριστά, σε μπεν μαρί. Αδειάζουμε και τις τρεις σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ανακατεύουμε ελαφρά με ένα πιρούνι για να δδώσουμε ένα ωραίο σχέδιο στα σοκολατάκια. Αφήνουμε τα σοκολατάκια σε θερμοκρασία δωματίου για 2-3 ώρες να σταθεροποιηθεί και έπειτα την κόβουμε σε τετράγωνα σοκολατάκια.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί και τι είναι το μπεν μαρί.
http://www.stopikaifi.gr/gr/Syntages/Tips-Mageirikis/Bain-Marie.asp |