Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι
να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι,
το κονιάκ και συνεχίζουμε να χτυπάμε για λίγο. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο
αλεύρι, το κοσκινισμένο κακάο, το μπέϊκιν πάουντερ, το αλάτι, το ξύσμα
πορτοκαλιού και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη και
αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Προτεινόμενος τρόπος σερβιρίσματος: Με παραδοσιακό παγωτό Ραβάνη, της αρεσκείας
σας!
* Στις συνταγές των γλυκών μας, χρησιμοποιούμε
παραδοσιακό παγωτό Ραβάνη, που είναι ένα από τα αγαπημένα μας!
Φτιάχνεται από φρέσκο πρόβειο γάλα, όπου θεωρείται τα τελευταία χρόνια ανώτερο
και πιο υγιεινό από το αγελαδινό, αλλά και πιο πλούσιο σε υφή! http://www.icecream.com.gr/
|