Εκτέλεση: Λιώνουμε τη
σοκολάτα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα. Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα, το βούτυρο,
την κρέμα γάλακτος, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε
καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να
ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένα και αλευρωμένα
φορμάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς για 8 – 10
λεπτά.Προτεινόμενος τρόπος σερβιρίσματος: Με παγωτό Ραβάνη, της αρεσκείας σας!
* Στις συνταγές των γλυκών μας, χρησιμοποιούμε παραδοσιακό
παγωτό Ραβάνη, που είναι ένα από τα αγαπημένα μας! Φτιάχνεται από φρέσκο
πρόβειο γάλα, όπου θεωρείται τα τελευταία χρόνια ανώτερο και πιο υγιεινό από
το αγελαδινό, αλλά και πιο πλούσιο σε υφή! http://www.icecream.com.gr/ |