Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και κάνουμε μια τρύπα. Προσθέτουμε μέσα το αυγό, το γάλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε ένα αντικολητικό τηγάνι βάζουμε περίπου ένα κουταλάκια του γλυκού βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά. Μόλις κάψει καλά αδειάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μίγμα και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές. Μόλις είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις σερβίρουμε με μέλι και φρούτα ή με πραλίνα φουντουκιού. |