|
|
|
|
|
|
|
|
Υλικά: 4 αυγά 250gr ζάχαρη 300gr
κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250gr
λιωμένο βούτυρο 200gr
σταφίδες 1 κουταλάκι του
γλυκού μπέϊκιν πάουντερ 1 κουταλάκι του
γλυκού κανέλα Ξύσμα από ένα
πορτοκάλι 100gr άχνη
για πασπάλισμα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ
τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το βούτυρο, τις
σταφίδες, την κανέλα, το ξύσμα, το κοσκινισμένο αλεύρι, το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατεύουμε απαλά. Αδειάζουμε
το μίγμα σε ένα καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς
για 1 ώρα. Την βγάζουμε από τον φούρνο και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Βάζουμε από κάτω το κέρμα και από πάνω πασπαλίζουμε με άχνη.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOCIAL NETWORKING |
|
|
|
|
|
ακολουθήστε μας στα social media |
|
|
|
|
|
|
|
|