1 κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια ή σε μορφή σκόνης
190gr βούτυρο
120gr ζάχαρη κρυσταλλική
130gr μαύρη ζάχαρη
200gr κομματάκια σοκολάτας
Μια πρέζα αλάτι
Οδηγίες
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την κρυσταλλική ζάχαρη και την μαύρη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά, την βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε για λίγο. Αδειάζουμε μέσα το αλεύρι, το αλάτι, το μπέϊκιν πάουντερ και ξαναχτυπάμε για άλλο ένα λεπτό. Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά. Παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο λίγο από το μίγμα και το τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.