Εκτέλεση:
Αδειάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα το σουσάμι και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αδειάζουμε το μέλι και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις αρχίζει να βράζει και να πήζει σαν καραμέλα προσθέτουμε το σουσάμι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να πήξει πολύ καλά, περίπου για αλλά 5-10 λεπτά. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και το ισιώνουμε. Βουτάμε ένα μαχαίρι στο σησαμέλαιο και κόβουμε το μίγμα σε ότι σχήμα θέλουμε. |