Υλικά: 1 μικρό
βαζάκι ( κατά προτίμηση γυάλινο ή πήλινο ) 2 κουταλάκια
του γλυκού λάδι καρύδας ( Tο βρίσκουμε σε βιολογικά καταστήματα. Toλάδι καρύδας
παγώνει σε στερεά μορφή κάτω των 25 C βαθμών και γίνεται ρευστό αντίστοιχα όταν
η θερμοκρασία είναι άνω των 25 C ) 2 κουταλάκια
του γλυκού κεραλοιφή ( την βρίσκουμε σε βιολογικά καταστήματα ή από
μελισσοκόμους στην λαϊκή ) ¾ της
κουταλιάς του γλυκού καστορέλαιο ( το βρίσκουμε στα φαρμακεία ) 3-4 κουταλιές
του γλυκού ηλιέλαιο
|