home αρχική blog επικοινωνία english
Blog συνταγών, ομορφιάς και οικιακών  
  Συνταγές   Ομορφιά   Οικιακά  
   
Λιγότερο σιδέρωμα
14 Ιανουαρίου 2013  
0 σχόλια
 

        

 

Προτιμότερο είναι να βάζουμε τα ρούχα μας στο πλυντήριο σε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα, παρά να τα πλένουμε στο χέρι και να τα στεγνώνουμε βίαια με τα χέρια μας προκαλώντας περισσότερο τσαλάκωμα.
Προσέχουμε πολύ όταν κρεμάμε τα ρούχα μας, δεν τα βάζουμε να αγκαλιάσουν το σχοινί γιατί θα κάνουν σημάδια που δύσκολα φεύγουν. Τις μπλούζες τις πιάνουμε με μανταλάκια στις μασχάλες και τα παντελόνια από την περιοχή της ζώνης. Τινάζουμε και τεντώνουμε τα ρούχα καλά πριν τα απλώσουμε στο σχοινί για να είναι όσο το δυνατών λιγότερο τσαλακωμένα. Το καλύτερο είναι να μαζεύουμε τα ρούχα μας νωπά έτσι το σιδέρωμα είναι ευκολότερο και γρηγορότερο. Αν είναι εντελώς στεγνά μπορούμε να γεμίσουμε ένα μπουκαλάκι με νερό και τα ψεκάζουμε πριν από το σίδερο. Μπορούμε να τοποθετήσουμε κάτω από τη σιδερώστρα ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Έτσι η θερμοκρασία αντανακλάται και τα ρούχα σιδερώνονται πιο εύκολα. Εάν θέλουμε να τα βάλουμε στο στεγνωτήριο, τα απλώνουμε πρώτα κανονικά και πριν στεγνώσουν μπορούμε να τα βάλουμε μέσα. Έτσι εξοικονομούμε ρεύμα.


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε άρθρα για το πώς μπορείτε να αποφύγετε το σιδέρωμα, αλλά και βίντεο με το πώς μπορείτε να σιδερώσετε το κάθε ρούχο σας με δύο απλές κινήσεις.

http://www.stopikaifi.gr/gr/oikiaka.asp


 
   
Bookmark and Share
 
 
 
  Σχόλια   (0)  
 
  Αξιολόγηση  
0,0 (19)
 
  συνδεθείτε εδώ για να σχολιάσετε
 
 
Αρχείο
 
   
 
SOCIAL NETWORKING
 
   
 
 
 
Συνταγές Ομορφιά Οικιακά
 
     
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future   Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future