home αρχική blog επικοινωνία english
Blog συνταγών, ομορφιάς και οικιακών  
  Συνταγές   Ομορφιά   Οικιακά  
   
Βασικά λάθη στο μακιγιάζ
17 Ιανουαρίου 2013  
0 σχόλια
 

                            

 

Πολλές γυναίκες έχουν μάθει να περνούν όλο το πρωινό τους μπροστά στον καθρέφτη, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο, και στο τέλος  όμως πάλι δεν είναι πραγματικά ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα. Ωστόσο κάποιες συμβουλές που μπορείτε να βρείτε στα βιντεάκια της ιστοσελίδας μας μπορεί να βοηθήσουν να αναδείξετε την δικιά σας ομορφιά χωρίς πολύ κόπο.  

http://www.stopikaifi.gr/gr/omorfia/Omorfia-Makigiaz.asp

 

Τα πιο κλασσικά λάθη είναι:

Κραγιόν στα δόντια.

Κουνημένο eyeliner.

Σε λάθος σημείο το ρουζ.

Λάθος επιλογή χρώματος του make up.

Διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε τυχόν λάθη.

Καλύτερα λιγότερο παρά περισσότερο.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν μία πιο σκουρόχρωμη βάση (make up), επειδή πιστεύουν ότι με το μαυρισμένο look θα δείχνουν νεότερες και πιο φρέσκες. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο. Το make up θα πρέπει να έχει σχεδόν την ίδια απόχρωση με το δέρμα. Το καλύτερο είναι να διαλέγετε δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμο από το δέρμα σας. Έτσι αποφεύγετε να δημιουργηθούν τυχόν γραμμές στις γωνιές και στο λαιμό. Ξεκινάμε να απλώνουμε το make up πάντα από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Στο τελείωμα σβήνουμε απαλά. Οι  περισσότεροι επαγγελματίες σβήνουν στο τελείωμα του προσώπου με ένα υγρό σφουγγαράκι. 

Επιλέξτε το σωστό χρώμα κραγιόν για τα χείλη σας. Η λάθος επιλογή του χρώματος μπορεί να καταστρέψει όλη την εμφάνιση σας. Το χρώμα του κραγιόν που θα επιλέξετε πρέπει να έρχεται σε αρμονία με το δέρμα σας. Η καφέ αποχρώσεις κραγιόν τονίζουν περισσότερο τα κίτρινα δόντια και τα σκουρόχρωμα κραγιόν δεν ενδείκνυνται για λεπτά χείλη. 

Πριν τοποθετήσετε την σκιά βεβαιωθείτε ότι τα βλέφαρα σας είναι καθαρά και στεγνά από τυχόν λιπαρές κρέμες. Έτσι θα αποφύγετε την γραμμή που θα δημιουργήσει η σκιά στα βλέφαρα σας.

Για τέλειο eyeliner θα πρέπει να προσέχουμε η γραμμή να είναι ίσια τραβηγμένη. Το καλύτερο είναι να κρατάτε το χέρι σας σταθερό και να ξεκινάτε να τραβάτε την γραμμή από μπροστά προς τα πίσω με προσοχή.

Βάλτε την μάσκαρα σας με ζιγκ – ζαγκ κινήσεις, έτσι μπορείτε να ξεχωρίστε της βλεφαρίδες και θα δημιουργήσετε επιπλέον όγκο. Κάντε δύο με τρεις επανάληψεις, όχι παραπάνω. Η πολύ μάσκαρα δημιουργεί σβόλους στης βλεφαρίδες.

 

 
   
Bookmark and Share
 
 
 
  Σχόλια   (0)  
 
  Αξιολόγηση  
0,0 (20)
 
  συνδεθείτε εδώ για να σχολιάσετε
 
 
Αρχείο
 
   
 
SOCIAL NETWORKING
 
   
 
 
 
Συνταγές Ομορφιά Οικιακά
 
     
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future   Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future