home αρχική blog επικοινωνία english
Blog συνταγών, ομορφιάς και οικιακών  
  Συνταγές   Ομορφιά   Οικιακά  
   
Τα μυστικά της τέλειας βάσης
31 Ιανουαρίου 2013  
0 σχόλια
 

                 

 

Επειδή τα make up κυκλοφορούν σε διαφορετικές υφές , πολλές φορές μας δυσκολεύουν να επιλέξουμε το κατάλληλο για εμάς. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να είναι το make up μας σε υγρή μορφή, να μην αφήνει γυαλάδα η λιπαρότητα στο δέρμα, να δίνει αρκετή ενυδάτωση και να μην τονίζει τις ρυτίδες. Υπάρχουν διάφορα make up για ενυδάτωση, λάμψη, ματ αποτέλεσμα καθώς και με αντιγηραντική δράση. Επιλέξτε ένα make up που θα σας χαρίσει ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια διακριτική κάλυψη. Κάποιες ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα σας, μπορείτε να τις καλύψετε με το ένα concealer.

Η σωστή επιλογή του make up δεν είναι εύκολη.

Κάτι που πολλοί ίσως να μην γνωρίζουν είναι ότι η επιδερμίδα μας σαν βάση έχει την κίτρινη απόχρωση. Για αυτό το λόγο το make up που επιλέγουμε θα πρέπει να έχει σαν βάση και αυτό το κίτρινο χρώμα και όχι το ροζ. Το make up σε ροζ απόχρωση δεν μπορεί να δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι να δοκιμάζεται το make up στο λαιμό σας και όχι στα χέρια ή στο πρόσωπο, επειδή η απόχρωση της επιδερμίδας είναι πιο ομοιόμορφη εκεί. Στο λαιμό φαίνεται περισσότερο και η διάφορα του χρώματος. Εάν έχετε βρει αυτό που σας ταιριάζει, μην πετάξετε το μπουκαλάκι, θα βοηθήσει στην επιλογή σας την επόμενη φορά.

Η εφαρμογή καλό θα ήταν να γίνεται σε καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. Βάλτε με το δάχτυλο σας ή με ένα σφουγγαράκι μια μικρή ποσότητα του make up στο μέτωπο, στα ζυγωματικά και στην μύτη. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω για να σβήνει ομοιόμορφα και φυσικά. Μπορείτε να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας, με το ειδικό σφουγγαράκι ή με ένα πινέλο. Σβήστε καλά προς το λαιμό και στο τελείωμα του προσώπου για να μην δημιουργηθούν γραμμές, εκεί θέλει μεγάλη προσοχή.

Μπορείτε να βρείτε και το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα μας, για την σωστή τοποθέτηση του make up σας.

http://www.stopikaifi.gr/gr/omorfia.asp

 

 

 
   
Bookmark and Share
 
 
 
  Σχόλια   (0)  
 
  Αξιολόγηση  
0,0 (23)
 
  συνδεθείτε εδώ για να σχολιάσετε
 
 
Αρχείο
 
   
 
SOCIAL NETWORKING
 
   
 
 
 
Συνταγές Ομορφιά Οικιακά
 
     
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future   Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future